Viialan Kulttuuriklubi ry

Viialan_kulttuuriklubi_logo

Tule kulttuuriklubin jäseneksi

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 20 euroa.

Viialan Kulttuuriklubin jäsenenä mahdollistat uuden Nuorten Klubin toiminnan, työpaikat nuorille Luttusen kesäkioskilla, sekä koko kylää elävöittäviä tapahtumia – kuten vuoden 2023 Luttusen Venetsialaiset ja upeat Sampolan jatkot, Akaa Ukulele Piknikin, ukrainalaisen musiikin konsertin ja Open Stage-illan. 

Jäsenmaksujen ja satunnaisten lahjoitusten ja avustusten – sekä vapaaehtoisten talkolaisten panoksen ansioista voimme pitää suuren osan tapahtumistamme ilmaisina ja kaikille avoimina. Olet myös lämpimästi tervetullut antamaan arvokasta aikaasi talkoissa, jäsenyyteen katsomatta!

Toki jäsenenä saat mm. klubituotteet ja pääsymaksuja tapahtumiimme alennettuun hintaan – mutta ennen kaikkea olet omalla panoksellasi rakentamassa entistä vireämpää Viialaa ja sitä kautta myös Akaata. <3

 

 Liity jäseneksi:

1.Tapa:
Ilmoita halukkuudestasi sähköpostitse: viialankulttuuriklubi@gmail.com ja maksa sitten 20 e tilillemme FI89 4108 0011 7926 22. Laita maksun viesti-osioon sähköpostiosotteesi ja etu- ja sukunimi.

2.Tapa:

Mene Viialan torin laidalla sijaitsevaan Grilli Torikokkiin ja lunasta jäsenyys käteisellä tai kortilla. Jäsenyyden voi maksaa myös tapahtumissamme ja kesäisin Kesäkioski Luttusen luukulle. (Voit varmistukseksi myös lähettää sähköpostia näissäkin tapauksissa.)

HUOM:

  • Voit myös vapaasti maksaa haluamasi suuruisen kannatusmaksun tilillemme.
  • Vanhoille jäsenille, joiden sähköpostiosoite on tiedossamme jäsenrekisterissämme, lähetämme automaattisesti laskun vuosittain.

 

Tervetuloa jäseneksi! Tehdään yhdessä hyvää!